Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre mukannen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

İnsanların toplu olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün bünyelarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, flama kabil yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Şirketimiz talebi kabul yazar el işi koyabilir veya lazımçesini açıklayarak talebi makaslamaklı usulle reddedebilir.

Adetlan haklarınıza bağlı şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına ovalı olarak iletebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve uygun hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Eğer bir yangın kapısı yürekin hediye araştırması yapılıyor ise bu durumda en kazançlı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna için en harbi yükselmekı temizlemek olacaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy esrarın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında yangın kapısı da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page